Gevelbanieren & Spandoeken

De ideale manier om uw boodschap, reclame of event te communiceren.

Gevelbanieren gevelbanners in Maastricht

Op maat gemaakte oplossingen

Of het nu gaat om een enkel spandoek, spandoeken als projectbord, een gevelbanier, peesdoeken en peesframes of een spandoek in een buizenframe. Wij hebben oplossingen voor al uw reclamewensen. De mogelijkheden in deze vorm van buitenreclame zijn zeer divers. Wij hebben altijd een maatwerk oplossing.

Peesdoeken & Peesframes

Een peesdoek is een textieldoek met een siliconen pees aan alle zijden. Deze doeken kunnen naar wens bedrukt worden met foto's, logo's en afbeeldingen. Dankzij hun lichte elasticiteit kunnen ze eenvoudig in het peesframe worden gespannen. Het eenvoudig verwisselen van deze reclamedoeken maakt ze ideaal voor promotionele activiteiten, sale campagnes en andere doeleinden.

Peesdoek in peesframe Limburg Parkstad Maastricht Kerkrade Heerlen Roermond Peesdoek in peesframe in Heerlen

Een reclame aanhanger als blikvanger tijdens uw evenement.

Reclame aanhangwagens zijn een ideaal reclame medium om uw reclameboodschap of bedrijfslogo over te brengen op uw doelgroep.

Reclame aanhangwagens zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens een evenement, open dag of andere gelegenheid. Wij fabriceren en leveren deze reclameaanhangers compleet met bedrukte spandoeken op iedere gewenste locatie.

Reclame aanhangwagens kopen of huren voor evenementen in Limburg Heerlen Maastricht Parkstad Reclame aanhanger met spandoek

XL spandoeken in buizenframe

Een spandoek met buizenframe kunnen we op iedere gewenste locatie ophangen. Onze spandoekframes worden geproduceerd uit aluminium buis en zijn zeer breed inzetbaar. Zowel binnen als buiten.

Een spandoek in buizenframe is verkrijgbaar in verschillende formaten en voor diverse doeleinden te gebruiken. Zowel staand als hangend bijvoorbeeld als projectbord, bouwbord, of als spandoekframe tegen een stenen muur of damwand. Een spandoekframe als promotiemiddel is geschikt voor alle soorten reclame en hebben een lange levensduur.

Vrijblijvend advies?
XL spandoeken Maastricht Limburg Heerlen Kerkrade Sittard Geleen XL spandoek in buizenframe in Maastricht