BEWEGWIJZERING – WAYFINDING – SIGNING

EEN DUIDELIJKE BEWEGWIJZERING VERGROOT UW HERKENBAARHEID!

BEWEGWIJZERING
Voor professionele informatieborden, bewegwijzeringsborden, naamborden, verkeersborden, routeborden, parkeerbordjes, reclamezuilen, verwijsborden, bewegwijzeringsborden, etageborden in trappenhuizen en richtingwijzers bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel gevoel voor kwaliteit ontwerpen, fabriceren, èn monteren wij een uitgebreid scala aan signing producten. In onze eigen werkplaats maken wij alles voor u op maat. We produceren borden en zuilen van diverse materialen in alle kleuren en afmetingen. Van standaard bewegwijzering tot maatwerk bewegwijzering geheel in eigen kleur en huisstijl. Een duidelijke ‘wayfinding’ op uw bedrijfsterrein, zorginstelling, parkeerplaats, parkeergarage of parkeerterrein is van groot belang. Wij geven u graag een passend advies bij het opstellen van een duidelijke bewegwijzering.

BINNEN-EN BUITENBEWEGWIJZERING
Wij bieden u een breed scala aan producten op het gebied van binnenbewegwijzering. We produceren alles zelf in onze eigen werkplaats en maken het graag op maat voor u. Of het nu gaat om richtingborden, overzichtsborden, wandborden, bewegwijzeringzuilen, aan- en afwezigheidsborden, kliklijsten, of vrij-bezetbordjes.. niets is voor ons te gek!
Ook middels ons uitgebreide assortiment buitenbewegwijzering helpen wij uw bezoekers bij het vinden van de juiste route. Wij zorgen ervoor dat uw bezoeker snel op de juiste locatie terecht komt. Een duidelijke routing binnen uw instelling, kantoor of overheidsgebouw is van essentieel belang.

ONTWERP EN VORMGEVING
Een belangrijk aspect van bewegwijzering zijn de visuele elementen die de informatie overbrengen. Een herkenbare vormgeving of eigen huisstijl, duidelijke kleuren en de juiste grootte van tekst zijn van essentieel belang bij een goede bewegwijzering. Wij ontwerpen voor u graag een duidelijke signing die in lijn is met uw huisstijl of stijl van het gebouw.

ZICHTBAARHEID
Een juiste plaatsing van uw bewegwijzering is van groot belang voor de zichtbaarheid en de attentiewaarde van uw signing. De grootte van de teksten, kleurcontrasten en de hoek van waarneming zijn van groot belang. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de juiste informatie en de juiste plaats bepaald wordt. Wij helpen u graag bij het ontwerpen, fabriceren en monteren van de juiste ‘wayfinding’

ADVIES OP MAAT
Iedere situatie is anders en dient goed geïnventariseerd te worden. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van bewegwijzering kunnen wij een goed advies geven welke naadloos aansluit bij uw wensen en situatie.
Van opname tot uitvoering alles onder 1 dak ! Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat.

Onze diensten