RECLAMEBORDEN – (RVS)NAAMBORDEN

OPVALLEN
Reclameborden hebben als doel uw bedrijf te laten opvallen en uw boodschap over te brengen.
Een representatief reclamebord ondersteunt uw missie. Wij hebben alle middelen en de capaciteit in huis om uw reclamebord te fabriceren en monteren. Heeft uw bedrijf nog geen reclamebord of naambord? Wij ontwerpen, fabriceren en monteren graag voor u.

RECLAMEBORDEN VOOR BINNENGEBRUIK
Reclameborden voor binnengebruik kunnen we fabriceren uit Forex materiaal (PVC schuimplaat)
Deze lichtgewicht platen kunnen we op diversen manieren voorzien van belettering, en zijn gemakkelijk te monteren en werkt tevens brandvertragend. Daarvoor wordt dit materiaal veel toegepast in de standbouw.

RECLAMEBORDEN VOOR BUITENGEBRUIK – DIBOND
Over het algemeen worden reclameborden voor buiten door ons geleverd en gemonteerd uit Dibond materiaal. Dit weersbestendige materiaal is in diversen diktes verkrijgbaar en is een uitstekende drager voor uw reclameboodschap. Dibond heeft aan weerszijden een aluminium toplaag en een kunststof kern. Uw reclamebord voor buiten kan zowel belettert worden met ‘full color vinyl’ ( sticker) of bedrukt worden met UV inkt.

RECLAMEBORDEN VOOR BUITENGEBRUIK – RVS ( ROESTVAST STAAL )
Reclameborden van RVS kunnen we leveren in 1, 1,5 , 2 en 3 mm.
Een reclamebord van RVS kunnen we voorzien van belettering en is leverbaar in diversen formaten, zowel voor montage op een gevel als tussen 2 (RVS) staanders in bijvoorbeeld tuin of grasperk.

RECLAMEBORDEN VOOR BUITENGEBRUIK – ACRYLAAT (PLEXIGLAS)
Deze vorm van materiaal wordt veelal toegepast bij het maken van naamborden. Door de luxueuze uitstraling  heeft het dezelfde uitstraling als glas. Met gepolijste randen en luxe montageschroeven
zijn deze reclameborden of naamborden echte eyecatchers.

Onze diensten